Surówka z czerwonej kapusty.

moms small breasts Kolejna propozycja, które pomoże Ci nieco urozmaicić Twój niedzielny obiad.

neurological discomfort in penis DSC_0659

http://cicart.com/two-lesbians-one-one  

follow link Składniki:

  • główka czerwonej kapusty,
  • płaska łyżeczka kwasku cytrynowego,
  • pięć-sześć ząbków czosnku,
  • cztery łyżki stołowe majonezu,
  • pieprz, oraz sól do smaku.

Przygotowanie:

  1. Kapustę kroimy i ugniatamy razem z kwaskiem cytrynowym.
  2. Dodajemy majonez, oraz wycisnięty czosnek.
  3. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Smacznego. :-)

Polub i udostępnij:

Ocena

User Rating

0 (0 Votes)

author-avatar

Zachęcamy do kontaktu wspolpraca@vitwoman.pl

Brak komentarzy do "Surówka z czerwonej kapusty."

    Skomentuj

    Twój adres email nie zostanie opublikowany.

    Facebook

    Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress