Surówka z czerwonej kapusty.

Kolejna propozycja, które pomoże Ci nieco urozmaicić Twój niedzielny obiad.

DSC_0659

 

Składniki:

  • główka czerwonej kapusty,
  • płaska łyżeczka kwasku cytrynowego,
  • pięć-sześć ząbków czosnku,
  • cztery łyżki stołowe majonezu,
  • pieprz, oraz sól do smaku.

Przygotowanie:

  1. Kapustę kroimy i ugniatamy razem z kwaskiem cytrynowym.
  2. Dodajemy majonez, oraz wycisnięty czosnek.
  3. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Smacznego. :-)

Polub i udostępnij:

Ocena

User Rating

0 (0 Votes)

Summary

8,1Score

8,1

author-avatar

Mama trzyletniego Kuby, autorka bloga: www.mama-kubusia.pl.

Brak komentarzy do "Surówka z czerwonej kapusty."

    Skomentuj

    Twój adres email nie zostanie opublikowany.

    Facebook

    Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress