Przepis na surówkę z kakupsty pekińskiej.

Sycąca, pyszna i zdrowa. Czego chcieć więcej?

DSC_0373

 

SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ.

SKŁADNIKI:

  • główka kaupsty pekińskiej,
  • dwa świeże ogórki,
  • cztery pomidory,
  • puszka (lub dwie) kukurydzy,
  • jedna czerwona papryka,
  • dwie, małe czerwone ceuble,
  • kilka rodzkiewek,
  • szczypiorek.

Wszystkie składniki należy obrać, pokroić w kostki i wymieszać ze sobą. Oczywiście jeślu lubimy- możemy użyć przypraw, bądź sosów. Szczególnie smaczna jest surówka z pekinki z sosem winegret.

Ocena

User Rating

0 (0 Votes)

Summary

7,6Score

7,6

author-avatar

Mama trzyletniego Kuby, autorka bloga: www.mama-kubusia.pl.

Brak komentarzy do "Przepis na surówkę z kakupsty pekińskiej."

    Skomentuj

    Twój adres email nie zostanie opublikowany.

    Facebook

    Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress